Kalkulator rabatów – nowe narzędzie internetowe dla użytkowników instalacji przydomowych

12 września 2014

Spółka Novatek Polska, której działania koncentrują się na dostarczaniu najwyższej jakości produktów i usług, podążając za duchem czasu i oczekiwaniami kontrahentów, stworzyła dla swoich Klientów indywidualnych internetowy kalkulator rabatów.

Po wdrożeniu w 2013 roku platformy internetowej nazwanej Strefą Klienta, jest to kolejny etap działań w obszarze zarządzania współpracą z Klientami. Ich celem jest wsparcie procesów sprzedaży oraz wszelkich działań związanych z profesjonalną i komfortową obsługą kontrahentów.

Dzięki nowej polityce rabatowej użytkownicy kupujący gaz płynny do swoich przydomowych instalacji zbiornikowych mogą skorzystać obecnie z szeregu upustów, które po zsumowaniu pozwalają nabywać propan na bardzo atrakcyjnych warunkach.

Nasze nowoczesne podejście do współpracy z Klientami wspierane innowacyjnymi rozwiązaniami internetowymi ma na celu optymalizację procesu sprzedaży oraz jak najlepsze sprostanie oczekiwaniom kupujących w zakresie szybkiej, a zarazem profesjonalnej obsługi. – powiedział Dariusz Bratoń, Prezes Novatek Polska
Wierzę, że atrakcyjna i przejrzysta polityka rabatowa oraz nowe narzędzie internetowe jeszcze bardziej zwiększą komfort i zadowolenie naszych Klientów, które są dla nas kluczową wartością. – dodaje Bratoń.

Dzięki kalkulatorowi dostępnemu on-line na stronie www.novatek.pl użytkownicy przydomowych instalacji na gaz płynny Novatek szybko i łatwo obliczą ile mogą zaoszczędzić przy jednym tankowaniu. Rabaty uzależnione są nie tylko od ilości zamawianego gazu, ale również od sposobu płatności. Ponadto kalkulator uwzględnia rabaty sezonowe związane z okresowymi zniżkami na gaz stosowanymi przez Spółkę corocznie w okresie letnim. Premiowane jest również składanie zamówień przez Internet, niezwykle proste dzięki połączeniu kalkulatora ze Strefą Klienta. Wszystkie wybrane przez Klienta w kalkulatorze parametry zostają bowiem tam uwzględnione i można z łatwością złożyć zamówienie o dowolnej porze dnia a nawet nocy.

Nowa polityka rabatowa oraz pionierskie w branży narzędzie internetowe udostępnione Klientom przez spółkę Novatek Polska to kolejny i z pewnością nie ostatni element działań ukierunkowanych na zwiększenie satysfakcji Klientów Spółki.